Pět let Nákupního centra Géčko

30. prosince 2023

Dlouhou řadu let končila Poruba Globusem, za kterým byla jen zelená louka a pole. Již 5 let tomu tak není. Posledním, anebo také prvním místem při příjezdu od Opavy, je právě Nákupní centrum Géčko. A není samo.
V posledních pěti letech se prodloužila Rudná, otevřel se Retail park Poruba a Plesná se směrem ke Géčku hodně rozrostla. I podoba samotného hypermarketu Globus doznala řadu změn. Areál se prakticky pořád mění, modernizuje a přináší Vám zákazníkům nová rozšíření.

I nadále pro Vás budeme chystat změny a přinášet novinky v obchodech a službách. Upřímné poděkování patří všem zaměstnancům, kteří v našem nákupní centru pracují. Ať už se jedná o prodavače, pracovníky ostrahy a úklidu, či správy centra. Vstřícnost, profesionalita, ochota i vlídný úsměv jsou klíčovými faktory, které dělají z našeho nákupního centra místo, kam se lidé rádi vracejí. Za každým naším zaměstnancem je osobní příběh. Mnoho jich známe důvěrněji a vážíme si, že s námi sdílejí své životy a nechávají v Géčku i kus svého srdce.

I řada zákazníků je v Géčku jako doma, a to nejen při nakupování. Maminky s dětmi pravidelně využívají herní prvky na pasáži, navštěvují naše eventy. Divadlo Loutkového světa s příběhy STRAŠFUŇÁKA A FUNILKY jsou s Vámi již druhým rokem. V lednu budeme pořádat již třetí ročník úspěšného BLEŠÍHO TRHU HRAČEK. Již po čtvrté tvoříme s dětmi z přilehlých Základních škol. Naše CESTY VEDOU DO GÉČKA šlo téměř 1500 lidí. Soutěžíme o dárkové poukazy a jiné ceny. Potkáváme se s Vámi na festivalech, a to včetně našich maskotů GERYHO A ŠERYHO.

Abyste byli vždy v obraze a svět se mohl točit kolem Vás, sledujte aktuální informace o akcích na našich sociálních sítích nebo webu. Případně si stáhněte infokartu Géčka a buďte stále v obraze. Vše důležité vám přijde v rámci notifikace přímo na Váš displej mobilního telefonu.

Těšíme se s Vámi na viděnou v Géčku!

Akce centra

Stáhni si mě a víš vše!

INFOKARTA GÉČKA

1. 1. 2023 - 31. 12. 2024

Nejaktuálnější informace po ruce, slevy do obchodů a akce centra, soutěže na sociálních sítích i notifikace přímo na displej!
Kartu lze sdílet s rodinou a přáteli, karta je bezpečná a je ZDARMA!

Jsem KARTA DO VAŠÍ MOBILNÍ PENEŽENKY! Jak si mě nainstalovat?
ODKAZ KE STAŽENÍ

ULOŽENÍ DO ANDROID

  1. Otevřete aplikaci Portmonka 2. V Menu zvolte „Můj pass“ a kliknete na „+“ 3. Naskenujte QR kód

ULOŽENÍ DO IPHONE

  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát 2. Naskenujte QR kód 3. Přidejte kartu do aplikace Wallet