Noví partneři Géčka

25. září 2023

S radostí Vám oznamujeme dvě nová partnerství, za která jsme moc rádi! V rámci spolupráce se můžete těšit nejen na vzájemné zpestření akcí, setkání s maskoty, společné projekty, ale také na soutěže o vstupenky a vouchery! Přibližujeme vám ještě více kultury a sportovního ducha Ostravy.
Novými partnery Géčka se stávají: Divadlo loutek Ostrava a tým amerického fotbalu Steelers Ostrava!

Divadlo Loutek Ostrava je profesionální scénou pro děti a mládež regionu severní Moravy a Slezska. Divadlo hraje denně dvě až čtyři představení pro žáky mateřských, základních a středních škol. V neděli dopolední i odpolední rodinná představení pro děti a jejich dospělý doprovod. V průběhu týdne pak divadlo hraje představení určená i dospělým divákům. DLO nabízí také umělecko – vzdělávací programy - semináře a dílny pro žáky i pro pedagogy. Během sezóny tak DLO odehraje více než 600 představení a nastuduje 4 nové inscenace. V každém lichém roce je také pořadatelem mezinárodního festivalu Spectaculo Interesse, který je největším mezinárodním loutkářským festivalem v České republice a jedním z nejvýznamnějších v Evropě. Ostrava se díky němu stává každé dva roky evropským centrem loutkářství a přivítala tak již řadu špičkových loutkářských souborů z celého světa.

Steelers Ostrava je český klub amerického fotbalu, který byl založen v roce 1994, spojením dvou starších ostravských klubů Ostrava Eagles a Ostrava Cobras, po přestávce v letech 1999-2010 stále hraje. V roce 1997 porazil v České Lize Amerického Fotbalu Prague Black Panthers a získal titul mistra ČR. V roce 2010 se do Ostravy tým Steelers opět vrátil a přinesl s sebou možnost vyplnění volného času sportovní činností pro dětí, mládež a dospělé.

Moc se na spolupráce těšíme!