Léto s Orsay

29. července 2023

Přečtěte si rozhovor s naší vedoucí prodejny ORSAY Adélou Štorkovou o novinkách obchodu i letní kolekci.

1. Před rokem to vypadalo, že Orsay zmizí z českého i slovenského trhu.

Značka Orsay pokračuje, protože ji koupila nová společnost ORDICZECH, jejíž základem jsou čeští majitelé. Zůstáváme tedy v Česku i na Slovensku. Nově jsme otevřeli také internetový obchod, který je i pro polské, rumunské, rakouské i německé zákazníky, a snažíme se prorazit zpátky na trh, kde jsme byli dříve. Jako franšíza máme otevřeno již 12 poboček.

2. Co připravujete pro zákazníky na léto? Můžeme se těšit na letní kolekci?

Obchod Orsay je určený pouze pro ženy, ale na internetovém obchodě budeme mít letos novinku – kolekci pro maminky s dětmi.
Letní kolekce bude velmi barevná a vzorovaná. Letos jsme se nechali inspirovat Řeckem – základní barvou tedy bude bílá s modrými květy. Pak budeme mít také červenou Ferrari kolekci. Obě kolekce budou velmi krásné a svěží. Orsay pro zákaznice stále udržuje stejné střihy, na které byly zvyklé doposud (vývojové středisko zůstalo nadále v Německu). V letošním roce je letní kolekce ještě spíše v menších velikostech, od podzimu už ale budeme mít nově větší velikosti (44-48), a oblečení bude dostupnější pro všechny ženy.

3. Mohou se dámy u Vás těšit na nějaké slevové akce?

Určitě máme výprodeje, ale mimo to se zapojujeme také do slevových dnů Marianne nebo OnaDnes. Zákaznice se také mohou zapojit do soutěží o dárkové poukazy, které probíhají v rádiích. Máme klubovou kartičku, která se znovu rozeběhla, je však potřeba, aby si zákaznice přeaktivovali svoji e-mailovou adresu, a nadále mohou sbírat body, za které pak mohou získat slevu. Máme také narozeninovou slevu, a nově budeme mít slevu k svátku. Co čtrnáct dní máme pro zákaznice akci na určitý druh zboží – jeansy, šaty, svetry. Doporučujeme si opravdu založit naší klubovou kartu, díky které jim bude chodit na e-mail přehled o všech našich slevách.